evet.pastamızın adı bu.dağınık bir oda.elbiseler,eşyalar...bir genç kız yetişiyor...kuzucuğumun sevgili arkadaşı Nur için yaptığım bu pasta çok beğeni topladı.tabiki bu benim tüm yorgunluğuma değdi.nice mutlu yıllara nur...
GLUTENSİZ KISIR- KİNOALI KISIR
-
Merhabalar, Bugün sizlere glutensiz beslenenler için size çok güzel bir
kısır tarifi vermek istiyorum. 1 su bardağı kinoa 1 baş soğan 1 tatlı
kaşığı biber...
YUMUŞAK MINI BROWNIE'LER
-
*Bu Brownie'ler mutlaka küçük muffin kalıplarında yapılmalıdır. Eğer normal
veya büyük boy kalıp kullanılırsa sonuç başarısız olur.*...
MEDOVİK (BALLI RUS PASTASI)
-
Medovik, tarihi 18.yy'a dayanan geleneksel bir Rus Pastası. Tek tek
pişirilen ballı bisküvi katmanlarının arası krema ile dolduruluyor,
bekledikçe bisküvi...
YENİLENİYORUZ !!!
-
Merhaba , biliyorsunuz neredeyse 1,5 senedir yeni bir bebek sahibi olmam
sebebiyle doğru dürüst ilgilenemedim blogumla. Aklım hep buradaydı oysa.
Siz yi...
PASTANE USULÜ ÇATLAK KURABİYE
-
Çatlak kurabiye bir çok şekilde yapılabiliyor. Daha önce yoğun çikolatalı
[…]
PASTANE USULÜ ÇATLAK KURABİYE ilk olarak MisssGibi Yemek Tarifleri
adresin...
Come fly with me...
-
I haven't made that many cakes this year, but I have to say that those that
I HAVE done have been quite the challenge. The trend seems to go from the
g...
İftar Sofraları 2015
-
[image: blog2]
*NE GÜZELSİN RAMAZAN, GELİŞİN BAYRAM, GİDİŞİN BAYRAM...*
Bir Ramazan ayını daha sağlıkla geride bıraktık çok şükür.
Bu yıl Ramazan benim içi...
Mayalı Peynirli Poğaça
-
Mayalı tarifler insanlara biraz zor gibi görünür.
Eğer bazı püf noktalarına dikkat eder iseniz emin olun çok yumuşacık bir
poğaça hazırlayabilirsiniz.
*Ma...
Sebzeli Tavuk Kavurması
-
Allah’ın selamı hepimizin üzerine olsun. Artık neden sık tarif
eklemediğimle ilgili uzun cümleler kurmayacağım. Kendimi hiç bir konuda
sıkmak istemediğim g...
Şeftali kompostosu (konservesi)
-
Yavaş yavaş yaz mevsiminin sonuna doğru yaklaştığımız bu günlerde kışa
hazırlık için bir telaş başladı. Benim gibi komposto sevenler bu lezzetten
kış aylar...
FIRINDA DONUT
-
Uzun zamandır blogla ilgilenemiyorum.
Oldukça yoğun ve hareketli bir dönem başladı benim için.
Değişim başladı , tüm değişimlerde yaşanan sancılar, belirsi...
Şirinler Pastaları
-
Şirinler köyü pastasını yıllardır pastalarını yaptığım Eda için
hazırlamıştım. Şu anda 8.5 yaşında tabii. Yine eskilerden kalmış bir pasta.
Eda her yıl ...
Son pasta calismalarim
-
Blogumu bir gun unutacagim hic aklima gelmezdi...Onu boyle eski yazilarla
resimlerle yapayalniz birakmak istemedim...Biraz tazelensin yenilensin diye
...
Yalancı Tramisu
-
Pratik tarifler biz çalışan kadınların kurtarıcısı olurlar çoğu zaman. İşte
bu tarifte onlardan biri..
Malzemeler;
2 katlı hazır pastaban
2 pk vanil...
İyi ki doğdun
-
Yapraklara dallara, yeşillere, allara,
Nice nice yıllara gülüm, nice nice yıllara.
Yaprak dala, al yeşile yaraşır,
Gayrı bundan böyle vermem seni ellere...
UZUN ARA SONRASI - Napoliten Cupcake
-
Uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba,
Evlilik, işlerin fazlaca yoğun olması, bahar yorgunluğu, yaz mahmurluğu
derken bayağı bir uzak kadık. Ama çok güzel ...
Şükür Dansı..
-
Dün , İstanbul'dan dönüşümüz tam akşam ezanı vaktine denk geldi.Çoban
Mustafa Paşa Camii yanından geçiyorduk ve yine kuşların gösterisi
başlamıştı.Çekild...
aslında inş.teknikeriyim.çocukluğumdan beri mutfağa ve özellikle pasta yapmaya olan merakım beni bu yöne itti.yaren ve yiğit adlarında dünya tatlısı iki meleğim var.yola onlarla devam ediyorum.pastacı olmak adına bu yola baş koymuş biri olarak aranızdayım...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder